Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Wątroba z kurczaka

Zastosowanie najwyższych standardów jakości,
oraz nowoczesnej formy pakowania umożliwiło
wydłużenie terminu przydatności do spożycia.

Wipasz system jakości

  • Naturalny program karmienia
  • Wyselekcjonowana, kontrolowana hodowla
  • Nowoczesne przetwórstwo
  • Zdrowe, świeże mięso

Zalety opakowania hermetycznego

  • Ochrona przed zanieczyszczeniami, uszkodzeniami i różnego rodzaju zakażeniami mikrobiologicznymi
  • Szczelność – zabezpieczenie przed wyciekami
  • Wygodny transport i przechowywanie
  • Oryginalnie zapakowane przez producenta

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Co zrobić, żeby kurczak był soczysty?

Kruche i soczyste mięso z kurczaka sprawi, że w naszym daniu rozsmakuje się każdy, kto go...

2. Jak przechowywać drób?

Aby przechowywane przez nas mięso kurczaka zachowało jak najlepszą jakość, musimy najpierw...

3. Jak zamrażać i rozmrażać drób

Jeśli nie planujemy przygotowywać potrawy z mięsa świeżego możemy je zamrozić. Zamrożenie...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy