Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Udo z kurczaka w przyprawie

Wipasz skrzydełko czy nóżka?

Idealnie przyprawione udo gotowe na grilla. Bez konserwantów! Masa opakowania około 800 g.

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Jak uratować przesoloną zupę

Czy przesoloną zupę musimy wylać? Niekoniecznie! Wystarczy jeden z kilku prostych zabiegów, by...

2. Jak przechowywać drób?

Aby przechowywane przez nas mięso kurczaka zachowało jak najlepszą jakość, musimy najpierw...

3. Co zrobić, żeby kurczak był soczysty?

Kruche i soczyste mięso z kurczaka sprawi, że w naszym daniu rozsmakuje się każdy, kto go...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy