Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Udo z kurczaka

Wartość energetyczna 284kcal / 1177kJ
Białko 16,1g
Węglowodany
w tym cukry
mniej niż 0,2g
mniej niż 0,2g
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,4g / 7,9g
Błonnik mniej niż 0,5g
Sód 0,1g

* Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników

Jedna porcja 100g dostarcza:

Kcal
284kcal
Cukry
mniej niż 0,2g
Tłuszcz
24,4g
Kwas tł. nasycone
7,9g
Błonnik
mniej niż 0,5g
Sód
0,1g
14% 0% 35% 40% 2% 4%

% wskazanego dziennego spożycia dla osoby dorosłej.

Zastosowanie najwyższych standardów jakości,
oraz nowoczesnej formy pakowania umożliwiło
wydłużenie terminu przydatności do spożycia.

Wipasz system jakości

  • Naturalny program karmienia
  • Wyselekcjonowana, kontrolowana hodowla
  • Nowoczesne przetwórstwo
  • Zdrowe, świeże mięso

Zalety opakowania hermetycznego

  • Ochrona przed zanieczyszczeniami, uszkodzeniami i różnego rodzaju zakażeniami mikrobiologicznymi
  • Szczelność – zabezpieczenie przed wyciekami
  • Wygodny transport i przechowywanie
  • Oryginalnie zapakowane przez producenta

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Jak porcjować tuszkę kurczaka?

W celu samodzielnego porcjowania kurczaka potrzebna jest duża drewniana deska i ostry nóż....

2. Jakie zioła pasują do kurczaka?

Dodawanie ziół ma na celu nie tylko wzbogacenie smaku potrawy. Przyprawy pomagają w trawieniu...

3. Jak upiec kurczaka bez tłuszczu?

Wiosną zaczynamy zwracać większą uwagę na swoją dietę. Czy to oznacza, że powinniśmy całkiem...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy