Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Udo z kurczaka

Wartość energetyczna 284kcal / 1177kJ
Białko 16,1g
Węglowodany
w tym cukry
mniej niż 0,2g
mniej niż 0,2g
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,4g / 7,9g
Błonnik mniej niż 0,5g
Sód 0,1g

* Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników

Jedna porcja 100g dostarcza:

Kcal
284kcal
Cukry
mniej niż 0,2g
Tłuszcz
24,4g
Kwas tł. nasycone
7,9g
Błonnik
mniej niż 0,5g
Sód
0,1g
14% 0% 35% 40% 2% 4%

% wskazanego dziennego spożycia dla osoby dorosłej.

Zastosowanie najwyższych standardów jakości,
oraz nowoczesnej formy pakowania umożliwiło
wydłużenie terminu przydatności do spożycia.

Wipasz system jakości

  • Naturalny program karmienia
  • Wyselekcjonowana, kontrolowana hodowla
  • Nowoczesne przetwórstwo
  • Zdrowe, świeże mięso

Zalety opakowania hermetycznego

  • Ochrona przed zanieczyszczeniami, uszkodzeniami i różnego rodzaju zakażeniami mikrobiologicznymi
  • Szczelność – zabezpieczenie przed wyciekami
  • Wygodny transport i przechowywanie
  • Oryginalnie zapakowane przez producenta

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Co zrobić, żeby po upieczeniu kurczak miał piękny aromat?

Piękny, apetyczny kurczak to połowa sukcesu, jednak pełnię smaku uzyskamy również dzięki...

2. Co zrobić, żeby kurczak miał chrupiącą skórkę?

Apetycznie chrupiąca, aromatyczna, doskonale przypieczona skórka to sekret idealnego smaku...

3. Jak upiec kurczaka bez tłuszczu?

Wiosną zaczynamy zwracać większą uwagę na swoją dietę. Czy to oznacza, że powinniśmy całkiem...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy