Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Podudzie z kurczaka w przyprawie

Wipasz skrzydełko czy nóżka?

Idealnie przyprawione podudzie gotowe na grilla- bez konserwantów! Masa opakowania około 700 g.

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Jak zrobić galaretkę z kurczaka

Galaretka z kurczaka jest nie tylko źródłem białka, dzięki żelatynie dostarcza również kolagen,...

2. Co zrobić, żeby bulion był klarowny?

Znakomite rezultaty na sklarowanie mętnego bulionu daje wlanie do niego surowego białka oraz...

3. Co zrobić, żeby kurczak miał chrupiącą skórkę?

Apetycznie chrupiąca, aromatyczna, doskonale przypieczona skórka to sekret idealnego smaku...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy