Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Podudzie z kurczaka

Wartość energetyczna 141kcal / 589kJ
Białko 19,4g
Węglowodany
w tym cukry
mniej niż 0,2g
mniej niż 0,2g
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0g / 2,4g
Błonnik mniej niż 0,5g
Sód 0,1g

* Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników

Jedna porcja 100g dostarcza:

Kcal
141kcal
Cukry
mniej niż 0,2g
Tłuszcz
7,0g
Kwas tł. nasycone
2,4g
Błonnik
mniej niż 0,5g
Sód
0,1g
7% 0% 10% 12% 2% 4%

% wskazanego dziennego spożycia dla osoby dorosłej.

Zastosowanie najwyższych standardów jakości,
oraz nowoczesnej formy pakowania umożliwiło
wydłużenie terminu przydatności do spożycia.

Wipasz system jakości

  • Naturalny program karmienia
  • Wyselekcjonowana, kontrolowana hodowla
  • Nowoczesne przetwórstwo
  • Zdrowe, świeże mięso

Zalety opakowania hermetycznego

  • Ochrona przed zanieczyszczeniami, uszkodzeniami i różnego rodzaju zakażeniami mikrobiologicznymi
  • Szczelność – zabezpieczenie przed wyciekami
  • Wygodny transport i przechowywanie
  • Oryginalnie zapakowane przez producenta

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Jak porcjować tuszkę kurczaka?

W celu samodzielnego porcjowania kurczaka potrzebna jest duża drewniana deska i ostry nóż....

2. Jak przechowywać drób?

Aby przechowywane przez nas mięso kurczaka zachowało jak najlepszą jakość, musimy najpierw...

3. Jak uratować przesoloną zupę

Czy przesoloną zupę musimy wylać? Niekoniecznie! Wystarczy jeden z kilku prostych zabiegów, by...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy