Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Elementy ze skrzydła kurczaka w przyprawie

Wipasz skrzydełko czy nóżka?

Elementy ze skrzydła w specjalnie dobranej przyprawie grillowej. Idealne do szybkiego pieczenia na grillu. Bez konserwantów! Masa około 600 g.

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Jak przechowywać kurczaka

 Świeże mięso z kurczaka powinno się przechowywać w temperaturze między 0 a 4 stopnie...

2. Co zrobić, żeby kurczak był soczysty?

Kruche i soczyste mięso z kurczaka sprawi, że w naszym daniu rozsmakuje się każdy, kto go...

3. Jak porcjować tuszkę kurczaka?

W celu samodzielnego porcjowania kurczaka potrzebna jest duża drewniana deska i ostry nóż....

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy