Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Filmy kulinarne

  • Kurczak w bakłażanach
    Sałatka z kurczakiem i gruszkami
  • Duszony udziec z kurczaka z warzywami
    Sałatka z kurczaka na liściach cykorii
  • Kurczak na bakłażanie w sosie pomidorowym
    Wątróbka drobiowa po kaszubsku
  • Polędwiczki drobiowe w sosie z kurkami
    Polędwiczki z kurczaka na sposób tajski
  • Faszerowane roladki z kurczaka boczkiem w porach w sosie śmietanowym

Rosół klasyczny

Cebulę obieramy, nabijamy na nóż lub długi szpikulec i opalamy na ogniu do czasu, aż lekko...

Pierś kurczaka po chińsku

Pierś kurczaka myjemy, osuszamy, kroimy na cienkie plastry. Do miseczki wkładamy wszystkie...

Piwny kurczak

W naczyniu mieszamy składniki marynaty. Świeżo zmielony pieprz i sól, świeżo wyciśnięte dwa...

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Jak porcjować tuszkę kurczaka?

W celu samodzielnego porcjowania kurczaka potrzebna jest duża drewniana deska i ostry nóż....

2. Jak pokroić pieczonego kurczaka?

Odpowiedni sposób krojenia drobiu upieczonego w całości jest bardzo ważny. Pozwoli uzyskać...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy