Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Aktualności

  • obrazek

    Wrażenia po Green Festival !

    18.08.2016

    Jesteśmy bardzo ciekawi czy byliście na Green Festival? Odwiedziliście strefę kulinarną gdzie czekaliśmy z pysznymi daniami z grilla? NaszKurczak kolejny rok jest dumny ze współpracy przy Green Festival - świetne przedsięwzięcie.

  • obrazek

    Majówka a wraz z jej startem konkurs Grillujesz? Fotografujesz? Zyskujesz!

    29.04.2016

    Majówka to zawsze najprzyjemniejszy długi weekend. Chyba dlatego, że pierwszy w sezonie grillowym. Zazwyczaj to majówka jest wielkiem otwarciem imprez plenerowych. Wiemy, że będziecie mieć zdjęcia po majówce z grillowania, jeżeli się nimi z nami podzielicie możecie wygrać jedną z 3 przewidzianych w naszym konkursie nagród. Zaczynamy dziś i tak do 10 lipca co tydzień będziemy nagradzać 15 osób.

    Grillujesz? Fotografujesz? Zyskujesz!  Czekamy na Wasze zgłoszenia.

  • obrazek

    Soczysta oferta od Naszego Kurczaka wprost na rozgrzanego grilla

    13.04.2016

    Czy już rozpoczęliście sezon grillowy? Macie nowe ciekawe pomysły na smakołyki z grilla? Jeżeli tak podzielcie się nimi z nami na www.facebook.com/naszkurczak . My dla Was stworzyliśmy soczystą ofertę, którą mamy nadzieję podbijemy Wasze podniebienia.
  • obrazek

    Nasz Kurczak przygotowuje produkty dla najbardziej wymagającego Klienta – gastronomii.

    30.03.2016

    Branża HoReCa potrzebuje łatwych i szybkich rozwiązań – Nasz Kurczak  poprzez innowacyjne sposoby cięcia mięsa i ich kalibrację wychodzi na przeciw tym wymaganiom. Dodatkowym atutem produktów Nasz Kurczak jest wysoka jakość potwierdzona licznymi certyfikatami.

  • obrazek

    Spokojnych Świąt Wielkanocnych

    26.03.2016

     Wszystkim naszym Klientom składamy życzenia zdrowych, spokojnych, pełnych rodzinnego ciepła i radości Świąt Wielkanocnych.

     

« poprzednie 123456789

Wspieramy:

Porady kuchenne

1. Co zrobić, żeby bulion był klarowny?

Znakomite rezultaty na sklarowanie mętnego bulionu daje wlanie do niego surowego białka oraz...

2. Co zrobić, żeby kurczak miał chrupiącą skórkę?

Apetycznie chrupiąca, aromatyczna, doskonale przypieczona skórka to sekret idealnego smaku...

Newsletter

Smaczne i zdrowe przepisy